Teljesen új építésû 4 szobás családi ház erdô mellett eladó

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Vonyarcvashegy
  • Alapterület: 700 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 195 000 000 Ft
  • azonosító: M105446

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék bemutatni Önnek egy ritka, rendkívül kellemes környezetben, nem feltűnő helyen elhelyezkedő gyöngyszemet, mely egy 797 m2 nagyságú erdő melletti telken kapott helyet Balaton északi partján, VONYARCVASHEGYEN. Aki szereti a szépet, csendre vágyik, esetleg néha összejönne a barátokkal, akkor jó helyen jár! Itt kellemes otthont tud kialakítani családjának!

A LAKÓÉPÜLET főbb jellemzői:
• 2022 második felében kezdték el építeni az ingatlant és 2023 nyarára lett kész. 30-as Porotherm téglából készült, melyre 15 cm-es polisztirol hőszigetelést kapott.
• A telek mérete 797 m2, ennek maximális beépíthetőségét ki is használták. Az ingatlan belső alapterülete 124 m2, és ehhez jön hozzá a 42 m2-es külső terasz, valamint az 1 autónyi kocsibeálló.
• Az épület helységei a következő: 1 nem mindennapi magas belmagassággal készült amerikai konyhás nappali, konyhához tartozik egy kis spejz, 1 hálószoba külön tusolós fürdővel ennek keleti oldalán, valamint a nyugati oldalon 2 szoba kapott kialakítást egy nagyobb fürdővel ( kád, tusoló), melyeket egy hosszabb folyosó köt össze. Itt megtalálható a főbejáratnál egy vendég toalett, valamint egy nagyobb kazánház, mely egyben mosókonyhának is tökéletes. Az épület északi oldalán külön térkövezett úton is megközelíthető fedett autóbeállót találunk 1 autónak. Innen lehetőség van egy ajtón bejutni az ingatlanba.
• A felső födém – a nappalit leszámolva – monolit vasbetonból készült, melyre 2x15 cm-es ásványgyapottal szigeteltek, de ugyanilyen mértékben lett szigetelve a tető is, melynek héjazata tetőcserép.
• Az ingatlan fa nyílászárói rendkívül esztétikusak és jól szigetelnek, 3 rétegűek (Módosfa készítette). A nyílászárókat elektromos alumínium redőnyök védik.
• A ház melegéről, hűtéséről egy all in one Panasonic hűtő-fűtő hőszivattyús rendszer gondoskodik (mennyezeti hűtés és fali fűtés). A nappaliban található egy kandalló is, mely mindamellett, hogy esztétikus de alternatívának is szolgál a hideg teleken.
• Az ingatlanban minőségi hideg és meleg burkolatokat raktak le és gondoskodtak minden értelemben a modern és exkluzív megjelenésről.
• Az ingatlanon víz, villany (3 fázis) és szennyvíz van bevezetve és bekötve.
• Napelemnek megvan az előkészítés.
• Csatolt képek és alaprajz többet elárul, fontos tudni, hogy a konyha a leendő vevő feladata lesz, viszont a telek bekerítéséről az eladó gondoskodik.



Balaton északi részének Vonyarcvashegy az egyik kedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton található gyerekbarát strand (1,4 km-re), étterem stb.
A helyi érdekességeken kívűl a közelben nagyon sok hely van, amit érdemes meglátogatni. Többek között Balatongyöröki kilátó, Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is megtalálható pl. Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Gyógyfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

Az ingatlan egy már kialakult családi házas övezetben helyezkedik el. Teljesen kíváló kisgyermekes családoknak életvitel szerinti lakhatásra vagy nyaralónak is tökéletes. 1,4 km-re van mindössze a strandtól, és had említsem meg a biciklis utat is, amin keresztül meg is kerülhetjük a Balatont.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van még, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Komoly érdeklődés esetén előre egyeztetett időpontban be tudjuk mutatni az ingatlant, illetve távolról érkezőknek igény esetén video chat formájában is kaphatnak ízelítőt. Megtekintés előtt további videót küldök az ingatlanról.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Azoknak, akiknek még el kell adni ingatlant, szívesen állok rendelkezésére, ügyvéd, energetika, hitelügyintézés esetén is ajánlani tudok kollegát, ezzel is hozzájárulok a könnyű, zökkenőmentes folyamat lebonyolításához.

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások